Ebben a cikkben:
Témakörök
Címkék

Megérkezett a könnyedebb vásárlás, nincs többé szükség regisztrációra a Forever webáruházban!

2023. július 14.
356
Limit nélküli vásárlás

Az online vásárlás napjainkban rohamosan növekszik, és számos webáruház igyekszik megfelelni a vásárlói elvárásoknak. A Forever áruház most újabb könnyítést vezetett be, amely megkönnyíti ügyfeleinek életét. Elköszönhetünk a hosszadalmas regisztrációktól és bejelentkezésektől, mivel most már lehetőség van a "Vásárlás regisztráció nélkül" opció kiválasztására. Rögtön fizesd ki a kiválasztott terméket, könnyedén!

Elhúzódó regisztrációk  a múlté!

regisztráció

Ahogy az online vásárlás terjedésével egyre több áruház jelenik meg a piacon, a verseny is fokozódik. Az emberek egyre kevésbé tűrik, hogy számtalan adatot meg kell adniuk egy webáruházban, mielőtt vásárolhatnának. Az előző gyakorlat szerint regisztrálnunk kellett az áruházban, megadnunk nevünket, címünket, e-mail címünket, telefonszámunkat, és néha még kívánságlistát kellett létrehoznunk is.

Mindezekkel elég sok időt elcsaltunk a vásárlás előtti produkcióból, és meggyűlt a baja azokkal is, akik csak egyszer szerettek volna vásárolni az áruházból.

Könnyebb vásárlás,  nincs limit!  

Webáruház

A Forever nem csak figyelembe vette vásárlói igényeit, hanem olyan funkciót is bevezetett, amely sokak számára megkönnyítheti az online vásárlás folyamatát. A legnagyobb újítás a "Vásárlás regisztráció nélkül" lehetőség, amely arra ad lehetőséget, hogy az emberek egyszerűen csak kiválasszák a terméket, amit szeretnének megvásárolni, majd rögtön fizetnek is érte.
Vásárlás


Nincs többé szükség a hosszadalmas regisztrációra, semmilyen személyes adat megadására. Ez a funkció megtakarítja az időt és energiát azoknak, akik csak egyszeri vásárlást terveznek a webáruházunkban. Ahhoz, hogy élvezhessük ezt az előnyt, mindössze egy kattintásra van szükségünk. Csak jelöljük be a "Vásárlás regisztráció nélkül" opciót a fizetési oldalon, és máris léphetünk tovább a fizetési folyamatra. Ráadásul nincs limit! Tehát bármennyi terméket vásárolhatunk anélkül, hogy regisztrálnunk kellene.

Biztonság mindennél fontosabb!

A legtöbben talán aggódnának az adatvédelem miatt, a regisztráció nélküli vásárlás esetén. Azonban legyen nyugodt mindenki, az áruházunk továbbra is gondoskodik a vásárlók adatainak védelméről és biztonságáról. Nincs ok aggodalomra! Minden tranzakciót védett csatornán keresztül bonyolítunk, így adatai nem kerülhetnek rossz kezekbe.

Webáruház

Áruházam


A Forever webáruház előrelátó lépéssel teremtette meg a "Vásárlás regisztráció nélkül" opciót a vásárlók számára. Fáradtságmentesség, időtakarékosság és tökéletes biztonság jellemzi ezt a funkciót. Tehát búcsút mondhatunk az elhúzódó regisztrációknak és bejelentkezéseknek. Köszönjük Forever, hogy meghallgattad ügyfeleidet és könnyebbé tetted az online vásárlást! 

Ne felejtsd el azonban, hogy ha szeretnéd továbbra is élvezni az áruház előnyeit és egyéb kedvezményeket, mindig a regisztráció mellett dönts. De most már legalább a választás a tiéd!

termékek

Kellemes vásárlást kívánunk mindenkinek a Forever webáruházban, és ne felejtsétek a "Vásárlás regisztráció nélkül" opciót is kipróbálni!

Forever fekete
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!